vineri, 27 februarie 2009

Telefoane Second Hand

TelefoaneSecondHand.ro - Comercializam o gama larga de telefoane second hand , produse originale ale celor mai mari branduri din domeniu:

Nokia, Samsung, Sony Ericsson, Apple, Vertu, LG. Echipa noastra selectioneaza atent fiecare produs, oferindu-va cele mai calitative telefoane la cele mai mici preturi de pe piata. Majoritatea terminalelor sunt ca noi, insotite de accesoriile oferite de producator si de garantie.

Super Slim este o capsula care iti poate schimba viata. Recapatati increderea in tine slabind in mod natural si fara efecte secundare. Tratamentul este avizat de ministerul sanatatii. Super Slim te ajuta sa slabesti intre 5 si 10 kg pe luna, efectele acestuia incepand sa se vada din prima zi de administrare. In plus, ajuta la elimiarea toxinelor din corp, fapt ce ajuta la infrumusetarea tenului. Grabeste procesul de slabire fara efecte secundare!! SuperSlim te ajuta in cel mai natural mod. Efect garantat. Scapi intre 5 si 10 kilograme din prima luna de administrare fara regim alimentar care de cele mai multe ori duce la anemie sau afectiuni ale ficatului sau sotmacului. In plus, are un efect detoxifiant care ajuta la infrumusetarea tenului. Fata de produsele similare, dupa intreruperea tratamentului, care este avizat de ministerul sanatatii, nu apar efecte de reingrasare.

joi, 12 februarie 2009

CompitaShop.com - Beta Testers Needed

Hey I just came across this and thought some of you would be interested.

“CompitaShop.com will be launching their Loot Betting platform in the next 60 days and are looking for a limited number of users to help BETA test the site. All users who create a beta account will be given $1000 in test funds to use on the site to, place wagers, shop and upload inventory. There will be a feedback button for users to point out any issues with the site and will be a small survey to fill out at end of beta testing. This is a NEVER before seen type of betting. If you are interested in helping develop this totally new betting concept visit www.compitashop.com and register your BETA account. “