vineri, 11 aprilie 2008

Nicoleta Luciu e insarcinata in patru luni


Vedeta postului Acasa e pe cale sa devina mamica pentru prima data. Ea a primit vestea luna trecuta, dupa ce a facut o ecografie in urma unor banuieli pe care Nicoleta le avea. Vedeta si iubitul ei, Zsolt Czergo, vor deveni parinti in cea de-a doua jumatate a lunii septembrie. Faptul ca este insarcinata ii vine manusa Nicoletei Luciu deoarece si Roza, personajul pe care-l interpreteaza in acest moment in serialul "Inima de tigan", este insarcinata.

Nicoleta a aflat vestea cea mare pe 18 martie cand si-a facut o ecografie la o clinica din Bucuresti. Ea dorea sa afle daca ceea ce deja banuia este si real. S-a dus insotita de cateva prietene, cu care a si impartasit bucuria dupa ce a iesit din cabinet cu prima ecografie in mana.

Imediat dupa ce a aflat ca poarta o sarcina, Nicoleta a devenit precauta si si-a schimbat modul de viata, mai ales ca anul trecut s-a zvonit ca a pierdut una. Una dintre regulile pe care a respectat-o cu strictete este cea referitoare la zborul cu avionul in timpul primelor luni de sarcina. Ea a plecat la Cannes, unde participa la unul dintre cele mai mari targuri internationale de productie TV, pentru a promova serialul "Inima de tigan", abia dupa ce a depasit perioada critica. Nicoleta a inceput sa dea importanta programului de masa si de somn, pentru a putea sa-i ofere cele mai bune conditii de dezvoltare viitorului copil.