luni, 20 august 2007

BEEEEEE(cali) vs HAGI



Sau spiritul de turma...
Crede ca poate sa behaie si toata lumea il asculta!!! Iata ca nu e deloc asa... Adevaratele caractere ma inteleg. Si inca foarte bine.
Meritul sau este acela de a fi facut niste afaceri dubioase, care i-au adus o gramada de bani. Nu insa si fericirea.
Presedinte nu va fi niciodata. Nici macar parlamentar. Dupa lovitura de imagine pe care a dat-lo, aducandu-l pe Hagi, si-a revenit fulgerator in sondaje. "Hagi presedinte!" nu este o vorba aruncata in vant sau uitata. Da, Hagi este presedintele sportului, a fair-playului, a valorii umane. Fapt recunoscut de toata lumea. Asta nu intelege Beeeeee(cali)!!! Ca a intra in conflict cu simbolul romanilor de ieri si de azi echivaleaza cu a-si taia singur craca de sub picioare. Daca mai are vreun neuron ratacit poate isi da seama de acest lucru si isi repara greseala. Sincer, ma indoiesc...
Gigi, toate se leaga....Beeeeee! Da-l afara pe Hagi si Steaua se duce de rapa. Ce antrenor in adevaratul sens al cuvantului credeti ca ar mai veni la o echipa sa fie condus de un oier... Iar el sa fie adus la rangul de oier secund. Il vedeti pe Dan Petrescu sau pe Urin acceptand asa ceva?!
Da-l afara pe Hagi si toata lumea va intelege ca asta este ceea ce-ti doresti: starpirea simbolurilor si ridicarea propriei statui. O statuie care nu se va bucura de voturile alegatorilor, ci de excrementele ciorilor!
Orice lucru construit artificial are viata scurta. Asa ca ma astept ca in maxim 2-3 ani Becali sa iasa de pe arena din Ghencea, din viata politica, din...casele noastre. Cel mai bine pentru noi, oamenii cinstiti, cred ca ii sta la mititica. Unde fara indoiala ca va fi bine primit. Societatea a evoluat, iar democratia nu se compara cu falansterul pe care si-l doreste el. Decat poate in inchisoare!

AGASSI