luni, 10 decembrie 2007

Marius Moga este acuzat de plagiat...din nou!

Desi a declarat ca nu vrea sa se implice mai mult decat a facut-o in muzica, Maria Marinescu ar putea fi atrasa, fara voie, intr-un scandal de plagiat. "Big Brown Eyes", piesa castigatorului de la Megastar, Catalin Josan, are o "sora geamana" in Rusia.


Bianka
, solista rusoaica, are si ea un hit compus pe aceeasi linie melodica, dar pentru care sunt folosite alte instrumente si efecte sonore. Varianta romaneasca a fost compusa de Marius Moga drept cadou de lansare pentru castigatorul concursului moderat de Andreea Raicu.esi nu-i sta in fire, "Micul Mozart" a acceptat, dupa cum chiar el declara, si sugestiile lui Catalin Josan, beneficiarul piesei.


Moga da vina pe Catalin

"Eu am compus piesa, versurile si cand a venit randul refrenului, Catalin mi-a spus ca i-ar placea sa folosim un pasaj din folclorul rusesc, favoritul lui. Si am fost de acord", ne-a declarat Moga.

Lipsit de interes, Moga ne-a spus ca lucreaza la ceva si nu se poate intrerupe pentru asta. Fara sa cunoasca toate aceste aspecte, Maria Marinescu a acceptat provocarea de a-si pune vocea la bataie in acest proiect.

sursa