joi, 22 noiembrie 2007

Film MISA realizat în biserici constănţene

Scene fierbinţi s-au desfăşurat în două biserici din România. Un film pentru adulţi realizat în lăcaşuri de cult din Constanţa circulă pe site-uri din Danemarca şi pe pagina Mişcării de Integrare în Absolut de la Copenhaga.

Jurnaliştii de la Gardianul au descoperit că protagonista filmului este o româncă adeptă MISA. Secretele Seducţiei a fost produs în 2001. Potrivit Gardianul, unele secvenţe ale filmului au fost filmate la Catedrala Catolică şi la Capela Militară din Constanţa. Pentru a demonstra că scenele au fost filmate în biserici din Constanţa, jurnaliştii au realizat mai multe fotografii în cele două lăcaşuri de cult.

În mai multe scene, protagonista - care apare îmbrăcată sumar - se mângâie şi visează la alesul său. Femeia este filmată apoi pe plajă unde se întâlneşte cu un tânăr cu care are o aventură.

Preoţii care au slujit în anul 2001, anul în care filmul a fost făcut, în biserica din Constanţa, spun însă că filmarea nu putea să fie realizată decât după ora 19.00, ora de închidere a bisericii şi că ei nu şi-au dat niciodată acordul pentru o astfel de filmare. Vicarul episcopal din Dobrogea, monseniorul Ştefan Ghenţa susţine că nu ştia de existenţa acestui film şi crede că imaginile sunt create pe calculator.

Replica reprezentanţilor MISA vine printr-un comunicat de presă postat pe site-ul organizaţiei. Acesta neagă legătura dintre film şi MISA, precizând că organizaţia se ocupă numai cu lecţiile de yoga şi nicidecum producţia de filme, de orice fel.

Organizaţia susţine că este vorba despre o încercare de influenţare a opiniei publice şi a magistraţilor înaintea procesului judecat de Tribunalul Bucureşti. Acum trei ani însă, la descinderile jandarmeriei în zeci de case din Bucureşti şi din mai multe oraşe din ţară - clădiri care aparţineau MISA, aşa-numitele ashram-uri - au fost confiscate tone de casete, cărţi, reviste pornografice şi accesorii care se vând în sex-shop-uri.

sursa